Ремедиум Вет

Ветеринарите од Турција – Време е да се обединеме!

Турскиот вицепремиер посочил дека Министерството за шумарство најавило формирање на голем тим за спасување на животните зафатени од земјостресот.

Ветеринари и волонтери се веќе излезени на терен. Време е да се обединеме!

Ќе се обидеме да допреме до што повеќе луѓе и животни. 

Оваа мачка е спасена од остатоците на урнатиот деловен центар во Дијарбакир.