Ремедиум Вет

Бесплатна стерилизација и кастрација

Бесплатна стерилизација и кастрација на домашни миленици, за граѓаните на општина Сопиште и сите кои имаат имот во општина Сопиште. За повеќе инфромации обратете се во општината или во нашата амбуланта

РЕМЕДИУМ ВЕТ 078 206 972 и 078 442 627