Ремедиум Вет

Што се случува кога кучето за прв пат ќе ги отвори очите?

Прочитај повеќе
ПОЗИТИВНИТЕ СТРАНИ НА СТЕРИЛИЗАЦИЈАТА И КАСТРАЦИЈАТА НА ВАШИТЕ МИЛЕНИЦИ

Во првите две недели на кучињата очите и ушите им се затворени. После тоа го откриваат светот околу нив. Во овој документарец се објаснува како тие гледаат, слушаат и реагираат на надворешните дразби.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *