На договорен термин денес се родија овие три мали френчиња. Борбени, јаки, добро износени и спремни за акција. Ова е втор успешен царски рез на оваа мајка во нашата ветеринарна амбуланта која сега роди три здрави мали, а предходниот пат беа четири кученца. Со нив се гледаме за три недели. Едвај чекаме!

Погледнете го видеото :)